Friday, October 2, 2015

Nora rõõmud

Ausalt öeldes ei teadnud me enne siia jõudmist üldse kui lastesõbralik see linn on, et kas siin on üldse mõni mänguväljak või park, kus lastega möllamas käia.
Õnneks kohalejõudes aga leidsime kõike mis vaja. Sarandas on suur park koos purskkaevudega ja rannapromenaadil kolm erinevat mängukohta, muidugi nende seisukord on mõnel juhul suht täbar ja kenad asjad on küll valmis ehitatud, aga kahjuks on hooldus jäänud vajaka. Sellegipoolest on siin mänguväljakuid ja muid atraktsioone Nora jaoks piisavalt.  Ühel otse rannas asuval väljakul on isegi lennukikujuline liumägi, jeiii :)
Ja meie rannaparadiisis Ksamilis on eriti suur ja vahva mänguväljak, kus on umbes 10 erinevat suurt ja lahedat kiike, kus saab lisaks Norale ka ise kiikuda.
Ja täna lõpuks peale kahte nädalat hakkas ka Nora vee vastu suuremat huvi üles näitama, viskas kõhuli vette ja nõudis et ta vette viidaks ja käte peal ujutataks. Loodame siis et paari nädala pärast ujub Nora juba ise :)
Üleüldse tundub et vaikselt hakkab saabuma kohanemine, Nora on rahulikum ja ei ripu nii palju enam meie küljes kinni. Juba saan talle isegi patse punuda. Need muidugi aeg ajalt püsivad peas ühe sekundi peale juuksekummi kinnitamist, aga vähemalt saan punumist harjutada :)
Lõppu siis rohkelt pilte meie armsast esiklapsest.








No comments:

Post a Comment